Kent u dat spelletje? Een spelletje dat je eindeloos kunt spelen, waarbij anderen moeten raden wat jij ziet. Terwijl u dit leest, zou ik het met u kunnen spelen. “Ik zie, ik zie, wat u niet ziet… en de kleur is…: zwart!”. Nou, dan mag u nu gaan raden. Nee, het zijn niet de letters op dit scherm. Nee, ook niet het zwart van uw toetsenbord… Nee, u moet even scrollen… en dan is het de balk aan de onderkant van deze website!

Dit schept wel een band hè, dat we zo samen een spelletje hebben gedaan.
Maar… “Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet”… Als ik met mensen bid, die ik niet ken, laat God mij vaak zien, voelen en beseffen hoe Hij ze ziet. En dat is vaak wel even heel anders, dan hoe wij ….

Lees het volledige bericht op de website van HisHealingVoice.

Het originele bericht op Facebook.

Written by : Albert van der Heide

Wij zijn Albert en Michelle van der Heide. Al bijna 20 jaar getrouwd en vader en moeder van 4 geweldige zoons. We vinden het heerlijk om samen vol passie en enthousiasme te bewegen in het koninkrijk van God. We ervaren in onze bediening dat zoals de Bijbel het zegt: “Het koninkrijk van God niet bestaat uit woorden, maar uit kracht” hoewel we ook in woorden graag Gods liefde uitdelen.

Onze Nieuwsbrief

BLIJF OP DE HOOGTE VIA ONZE MAANDELIJKSE UPDATES

Nieuwsbrief

inschrijven bij Up2date. Onze maandelijkse nieuwsbrief met persoonlijke updates en alle events en trainingen.

Fijn als je betrokken wilt zijn!

Leave A Comment