Afgelopen zondag werd op verschillende plaatsen in Nederland de zo rustige zondag ruw verstoord. Volledig onverwacht kwam openbaar dat er een gruwelijke gebeurtenis had plaatsgevonden in de kerk. Een afschuwelijk tafereel zo gruwelijk, dat heel veel van de kerkgangers het nog nooit eerder zo erg hadden gezien.

Tijdens het binnen lopen van de kerk leek er nog niets aan de hand. Je komt ook niet zo alert een kerk binnen lopen op zondagmorgen, zegt een van de ooggetuigen, er gebeurt hier al jaren niets bijzonders. Maar het vreemde was, het was alsof opeens mijn ogen werden geopend en toen zag ik het. Misselijkmakend om te zien, je weet even niet waar je het zoeken moet.

Lees dit volledige blog op CIP.nl

Written by : Albert van der Heide

Wij zijn Albert en Michelle van der Heide. Al bijna 20 jaar getrouwd en vader en moeder van 4 geweldige zoons. We vinden het heerlijk om samen vol passie en enthousiasme te bewegen in het koninkrijk van God. We ervaren in onze bediening dat zoals de Bijbel het zegt: “Het koninkrijk van God niet bestaat uit woorden, maar uit kracht” hoewel we ook in woorden graag Gods liefde uitdelen.

Onze Nieuwsbrief

BLIJF OP DE HOOGTE VIA ONZE MAANDELIJKSE UPDATES

Nieuwsbrief

inschrijven bij Up2date. Onze maandelijkse nieuwsbrief met persoonlijke updates en alle events en trainingen.

Fijn als je betrokken wilt zijn!

Leave A Comment