Angst is een sluipmoordenaar. Het remt je en maakt je afwachtend. Bewust of onbewust vermijd je hierdoor allerlei situaties waarin je juist tot bloei kan komen. Angst tast je moed en zekerheid aan. Het maakt dat je verlamd raakt. In plaats van te leven vanuit de leiding van God, begin je met wikken en wegen. Je wordt onzeker. Angst maakt de kans groter om je doel te missen.

Angst is hamartia. Hamartia is het meest gebruikte woord voor zonde in de Bijbel. Het betekend “je doel missen”. Angst is zonde… een reden waardoor je, je doel kan missen! Zonde brengt altijd dood voort. Het missen van je doel, beperkt het leven wat uit je voor kan komen. Zonde van je tijd…

Angst, je hebt het in honderden vormen. Zoveel mensen, zoveel angsten…

Lees het volledige bericht op de website van I AM.

Written by : Albert van der Heide

Wij zijn Albert en Michelle van der Heide. Al bijna 20 jaar getrouwd en vader en moeder van 4 geweldige zoons. We vinden het heerlijk om samen vol passie en enthousiasme te bewegen in het koninkrijk van God. We ervaren in onze bediening dat zoals de Bijbel het zegt: “Het koninkrijk van God niet bestaat uit woorden, maar uit kracht” hoewel we ook in woorden graag Gods liefde uitdelen.

Onze Nieuwsbrief

BLIJF OP DE HOOGTE VIA ONZE MAANDELIJKSE UPDATES

Nieuwsbrief

inschrijven bij Up2date. Onze maandelijkse nieuwsbrief met persoonlijke updates en alle events en trainingen.

Fijn als je betrokken wilt zijn!

Leave A Comment