Revival Bootcamp

Innerlijke genezing!

Op vrijdag 11 maart vanaf 14.00 tot zaterdagavond 12 maart ca. 21.00 gaan we ons onderdompelen in een krachtige stroom van Gods aanwezigheid.

Deze bootcamp staat in het teken van innerlijke genezing. God heeft ons geschapen als volmaakte mensen, dat wil zeggen dat alles wat niet volmaakt is in ons leven ons heeft beschadigd. Dit klinkt heel heftig, maar is de realiteit van een gebroken wereld waarin onvolmaakte mensen elkaar tekort doen. Die beschadigingen die we oplopen, worden vaak littekens en triggers die maken dat we op veel plekken vastlopen, moeilijk vinden om duurzame relaties te ontwikkelen of ons soms geen raad weten met ons gevoel.

In welke mate die beschadigingen ook in je leven hebben plaatsgehad, God wil daarin komen met troost, heling en daardoor genezing.  Ook daarvoor is Jezus gekomen, om te helen de gebrokene van hart. In dit weekend zal op dit werk van God de focus liggen.

Ben jij er ook bij?

 1. Anke 10 maart 2022 at 12:37 - Reply

  Goedemiddag.

  Hadden wij ons al aangemeld?
  Weet het niet zeker meer.🙃

  Voor de innerlijke genezing.

  Lieve groetjes
  Pierre en Anke Schenkel

 2. Anke 10 maart 2022 at 12:38 - Reply

  Hadden wij ons al aangemeld?
  Weet het niet zeker meer.

  • I AM 10 maart 2022 at 13:13 - Reply

   jazeker! Er komt vandaag nog een email.

 3. Anke 10 maart 2022 at 12:39 - Reply

  Innerlijke genezing

Onze Nieuwsbrief

BLIJF OP BETROKKEN VIA ONZE MAANDELIJKSE UPDATES

Blijf Up2date. Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief met persoonlijke updates en ontwikkelingen in onze bediening.

Bedankt voor uw betrokkenheid!