Wij zijn 25 jaar getrouwd en nog steeds verliefd. Dat is bepaald niet omdat we nu zo ‘goed bij elkaar passen’ of gewoon ‘het perfecte koppel’ zijn.

Integendeel we zijn als water en vuur, totaal verschillend en we hebben ieder deel van ‘het beloofde land’ van ons huwelijk moeten innemen.
Maar in die reis hebben we wel ontdekt dat het verbond van het huwelijk door God gegeven is als een plaats waar je intens veilig en gelukkig kan zijn.

Onderstaand conferentie gaan we twee dagen de diepte in en zal er geen onderwerp worden vermeden; verbinding, communicatie, sexualiteit, romantiek, doelgericht ruzie maken, de manier waarop je liefde kan ‘laten werken’. We delen inzichten en principe vanuit Gods Woord en de praktijk. Vol humor, echtheid, eerlijkheid en wijsheid.

Een mooie kans om je huwelijk naar een nieuw level te brengen. Een kans om heling, genezing en herstel te ontvangen en nieuwe perspectieven te ontdekken.

Inschrijven en aanmelden; https://heppiehuwelijk.nl

#delenisfijn ❤️

Onze Nieuwsbrief

BLIJF OP BETROKKEN VIA ONZE MAANDELIJKSE UPDATES

Blijf Up2date. Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief met persoonlijke updates en ontwikkelingen in onze bediening.

Bedankt voor uw betrokkenheid!