Bron en contactonderzoek.

Hoi beste lezer van dit bericht. Dit is een Bron en Contactonderzoek. Voor jou persoonlijk. Het is fijn als je even meewerkt. Het onderzoek betreft slechts twee korte basisvragen en een drietal vervolg vragen.

Het Onderzoek bestaat uit twee vragen:
1. Bron: Ken je de Bron van het Liefde en Leven?
2. Contact: Heb je vandaag al Contact met Hem gehad?

Zoek naar aanleiding van je antwoorden het juiste gedeelte uit onderstaande tekst.

——
Vraag 1 + 2 = nee?
Er is een Bron van Leven en Liefde. Ook al ken je die misschien niet. Ik en vele miljoenen mensen hebben dagelijks contact met Hem. Hij heeft ons leven volledig veranderd. En Hij besmet ons met virale Liefde en Vreugde zodat we in deze wereld liefde, vrede en blijdschap kunnen brengen. In plaats van negativiteit en bitterheid. Liefde en vrijheid in plaats van schuld en angst: Door voortdurend met ons in Contact te zijn. Als we dat willen. Want Hij is niet heel erg opdringerig. Hij wacht altijd tot wij, tot jij bij Hem komt. Maar dan is Hij er ook. Wil je Hem leren kennen? Stuur ons gerust een (persoonlijk) berichtje. We vertellen graag meer.
——
Vraag 1 = ja + vraag 2 = nee?
Je kent Hem, maar het contact is een beetje verwaterd? Of gewoon een drukke dag vandaag? Of een drukke week, maand, jaar? Hij is niet veranderd hoor, zodra jij komt tot Hem is Hij daar voor jou! Alleen even de tijd nemen. Het ook gewoon doen. Net als je nu de tijd neemt om dit onderzoekje mee te doen. Een ding is heel zeker, Hij verlangt intens naar contact en verbinding met jou!
——
Vraag 1 = ja + vraag 2 = ja?
Wow, dat maakt ons dankbaar. Een vervolgvraag voor jou; Heb je andere ook al besmet met de virale vreugde en de blijdschap die jij van Hem hebt ontvangen? Zo niet doe het dan gelijk even. Stuur een paar berichtjes vol liefde, vreugde en vrede naar de mensen om je heen. Misschien wel juist naar die ene waar je wat moeite mee hebt!
——
Tot slot om dit onderzoek af te ronden:
Deel dit gerust met anderen die aanmoediging nodig hebben om de virale Liefde van God te ontvangen en te verspreiden.
Zorg voor je dagelijkse Bron en Contactonderzoek, zodat je ook zelf anderen voortdurend blijft besmetten met het het virus wat Liefde is.

Blessings & share the Love,

Albert en Michelle
van der Heide

Onze Nieuwsbrief

BLIJF OP BETROKKEN VIA ONZE MAANDELIJKSE UPDATES

Blijf Up2date. Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief met persoonlijke updates en ontwikkelingen in onze bediening.

Bedankt voor uw betrokkenheid!