We zitten lekker saampjes aan de koffie, mijn vrouw en ik, even te bladeren in onze Bijbel. Zo’n simpel gouden momentje. Opeens hoor ik tegenover me een vrolijke lach. “Hahahaha, wat een figuren! Ze wilden hem net zo snel weer dood hebben als dat hij levend werd!” Nu ken ik mijn vrouw als een oprechte persoonlijkheid, die altijd een zekere gepaste ernst tentoonspreidt waar het de inhoud van de Bijbel betreft. Maar deze morgen zat ze schaterlachend aan de andere kant van het tafeltje.

Mijn vrouw las namelijk het volgende: “De grote menigte uit de Joden dan kwam te weten, dat Hij daar was, en zij kwamen niet alleen om Jezus, maar ook opdat zij Lazarus zouden zien, die Hij uit de doden had opgewekt. >>>!! En de overpriesters beraadslaagden om ook Lazarus te doden !!<<<, daar vele der Joden ter wille van hém kwamen en in Jezus geloofden.” (Joh 12:9-11)

En soms komt het absurde dan opeens keihard binnen. Hier waren …

Lees het volledige bericht op de website van HisHealingVoice.

Written by : Albert van der Heide

Wij zijn Albert en Michelle van der Heide. Al bijna 20 jaar getrouwd en vader en moeder van 4 geweldige zoons. We vinden het heerlijk om samen vol passie en enthousiasme te bewegen in het koninkrijk van God. We ervaren in onze bediening dat zoals de Bijbel het zegt: “Het koninkrijk van God niet bestaat uit woorden, maar uit kracht” hoewel we ook in woorden graag Gods liefde uitdelen.

Onze Nieuwsbrief

BLIJF OP DE HOOGTE VIA ONZE MAANDELIJKSE UPDATES

Nieuwsbrief

inschrijven bij Up2date. Onze maandelijkse nieuwsbrief met persoonlijke updates en alle events en trainingen.

Fijn als je betrokken wilt zijn!

Leave A Comment