Vaccinatie, Paulus, eenheid en een broodje kebab!

Vaccinatie, Paulus, eenheid en een broodje kebab! Hebben veel meer met elkaar te maken dan je denkt! Neem even een paar minuutjes de tijd en lees mijn column voor deze week op Cip; Klik hier
Paar sneak previews;
“Waar de een in reikhalzende verwachting uitkijkt naar het vaccin omdat het gelijkstaat aan ‘de Heer zal uitkomst geven’ is het voor een ander ‘het teken van het beest”. Ik merk dat mensen een diepe drive hebben om hun mening daarbij als meetsnoer te gebruiken voor anderen.”
[…]
“Begrijpelijk wel: een focus op het negatieve brengt ons vaak in veroordeling en angst. We vergeten dan het goede wat we juist wel mogen brengen. We voelen dan een ‘missionaire drang’ om anderen te behoeden voor ‘het erge’ dat we waarnemen.”
[…]
Dan het broodje kebab. Dat is halal. Eens kwam een lieve zuster naar me toe die zich ernstig zorgen maakte! Ze had mij gezien toen ik broodjes kebab haalde voor ons gezin. Haar zorgen waren niet vanwege de knoflookdampen, die dat met zich meebrengt tijdens bedieningsmoment, maar om een hele andere reden. Kebab is offervlees, zo vertelde ze me.
[…]
Tsja… als je het verband tussen de quotes wil weten… dan even lezen dus ❤️ en laat even weten wat je vind. Ijzer scherpt ijzer zegt het Woord van God.
Blessings,
Albert

Onze Nieuwsbrief

BLIJF OP BETROKKEN VIA ONZE MAANDELIJKSE UPDATES

Blijf Up2date. Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief met persoonlijke updates en ontwikkelingen in onze bediening.

Bedankt voor uw betrokkenheid!