Jij, Hugo de Jonge en een dode boom.

Ik kom weer een hoop boosheid en frustratie tegen in mijn timeline over de Hugo de Jonge (Minister van Volksgezondheid). Nu kan ik daar alle begrip van de wereld voor op brengen hoor, maar ik wil je toch als medechristen even een vraag stellen;

Kan jij voor Hugo de Jonge (of welk ander mens dan ook) nog oprecht bidden en hem zegenen? Kan jij een zegenend gebed uitspreken vanuit de grond van je hart? Of voel je alleen maar frustratie en boosheid als je alleen al zijn foto ziet?

Je autoriteit misbruiken?
Als je iets begrijpt van vloek of zegen. Als je, je iets hebt verdiept in wat de Bijbel openbaart over de geestelijke wereld dan zal je begrijpen dat ieder woord wat je uitspreekt ook echt kracht heeft. Dat ieder woord een direct effect heeft in de geestelijke wereld. Dan zal je ook weten, dat wij niet te strijden hebben tegen vlees en bloed (Efeziërs 6:12)

Hugo de Jonge is niet je vijand! Je vijanden bevinden zich op een ander level. Een geestelijke realiteit, waar jij autoriteit hebt gekregen. (Efeziërs 2:5-6) Als Jezus zijn autoriteit gebruikt om een boom aan te spreken op haar vruchteloosheid, is de boom een dag later dood! (Marcus 11:12) Wees je bewust van wat je spreekt, want een Christen draag altijd autoriteit en gezag in de geestelijke wereld, ook als je, je er niet bewust van bent. Want we zijn dan wel niet Jezus zelf, maar wel “als Hem” in deze wereld. (1 Johannes 4:17b)

Maar… hij… toch…
Ach ja, natuurlijk onderscheiden we met onze ‘gezalfde geestelijke vermogens’ allerlei ongerechtigheden. In iedereen en overal. In Hugo, Klaus, Sigrid, maar vast en zeker ook in Albert. Maar dat wat we mogen waarnemen en doorzien vanuit Gods Geest is ons niet gegeven om daar mensen mee te vervloeken.

Natuurlijk mogen we de waarheid spreken, maar kunnen we die waarheid ook zegenend brengen, zodat het opbouwt in plaats van afbreekt? Het verschil tussen zegen en vloek is niet eens de letterlijke woorden die we spreken, maar ons hart achter die woorden.

Jij, Hugo en de dode boom!
En als je wilt dat iemand verandert helpt die negativiteit en boosheid al helemaal niet. Je zet alleen maar nog meer machten van duisternis vrij die invloed kan hebben op zo’n persoon. Dat is de kracht van zegen en vloek. Dat is het verhaal van jou, Hugo en de dode boom.

Hoe dan wel? Nou goed nieuws. Wij hebben de autoriteit gekregen om mensen te zegenen. En eigenlijk is dat de enige juiste manier waarop, wij mensen, onze autoriteit mogen gebruiken om mensen te zegenen. (Lukas 6:27-28) Ja… zelfs als ze ons lasteren, vervloeken of vervolgen.

Doe je mee?
Zullen we zegen uitspreken? Over Hugo de Jonge, Mark Rutte, Sigrid Kaag, Geert Wilders en ga maar door. Zullen we zegen uitspreken over leiders, en dan met name diegene die jou het allermeest irriteert?

Want naast het feit dat je mensen niet opzadelt met allerlei negativiteit in de geestelijke wereld, is dat ook de enige manier om je eigen hart te bewaken voor negativiteit en wortels van bitterheid.

En als we dan met elkaar doen, nu hier en de komende weken. Dan verandert er iets in de geestelijke wereld en dat zal effect hebben op onze aarde. ❤️🔥

Blessings,

Albert

Onze Nieuwsbrief

BLIJF OP BETROKKEN VIA ONZE MAANDELIJKSE UPDATES

Blijf Up2date. Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief met persoonlijke updates en ontwikkelingen in onze bediening.

Bedankt voor uw betrokkenheid!

Gerelateerde berichten;