Ik heb heel wat Goden aanbeden in de reis van mijn leven. Mijn opvoeding en ontwikkeling als kind en jong volwassene leerden mij de volgende beelden van God te geloven en aanbidden. En niet alleen de beelden die mensen van God hebben gemaakt, maar vooral ook het effect ervan op de levens die het aanbidden had grote impact. Je wordt wat je aanbid, heb ik door de jaren geleerd.

De God van mijn kindertijd was de ‘boze God’, die alles haat wat zich niet volmaakt goed is. Die niet kan wachten tot Hij je eindelijk voor eeuwig kan veroordelen. Met als effect hele sombere negatieve levens vol met verdriet, angst en heel veel duistere geheimen.

Ik aanbad ook een tijd de ‘God die dood is’, de God die helemaal niet bestaat. En het dogma van overleving en evolutie van de sterkste wat je dan moet geloven. Een religie van egoïsme, met dodelijke regels onder de noemer van vrijheid. Met als resultaat identiteitsloze ik-gerichte mensen.

Onze Nieuwsbrief

BLIJF OP BETROKKEN VIA ONZE MAANDELIJKSE UPDATES

Blijf Up2date. Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief met persoonlijke updates en ontwikkelingen in onze bediening.

Bedankt voor uw betrokkenheid!