Het is eigenlijk heel simpel om te weten of je het juiste beeld van God hebt. Stel gewoon de volgende vraag bij alles wat je over Hem beweert;

Is dit hoe Jezus de Vader laat zien?

Als je zo kijkt naar je eigen Godsbeeld; Klopt dit wat ik zeg over God met hoe Jezus sprak over Zijn Vader? Klopt dit wat ik nu doe met wat Jezus deed, hoe Hij de Vader zichtbaar maakte? Dan zal je zien dat je, heel regelmatig je Godsbeeld bij zal moeten stellen en dat je heel hard de Heilige Geest nodig hebt om het te begrijpen en ook te veranderen naar Zijn beeld.

Heel veel oordeel, veroordeling, wet, moeten, goed/fout denken zal dan verdwijnen uit je denken en heel veel genade, waarheid en liefde zal je denken binnenkomen. En als je denken vernieuwt wordt, zullen ook je daden veranderen.

Lees dit volledige blog op onze Facebook pagina

Written by : Albert van der Heide

Wij zijn Albert en Michelle van der Heide. Al bijna 20 jaar getrouwd en vader en moeder van 4 geweldige zoons. We vinden het heerlijk om samen vol passie en enthousiasme te bewegen in het koninkrijk van God. We ervaren in onze bediening dat zoals de Bijbel het zegt: “Het koninkrijk van God niet bestaat uit woorden, maar uit kracht” hoewel we ook in woorden graag Gods liefde uitdelen.

Onze Nieuwsbrief

BLIJF OP DE HOOGTE VIA ONZE MAANDELIJKSE UPDATES

Nieuwsbrief

inschrijven bij Up2date. Onze maandelijkse nieuwsbrief met persoonlijke updates en alle events en trainingen.

Fijn als je betrokken wilt zijn!

Leave A Comment