Als je een doel hebt en je hebt de juiste focus en je leeft vanuit dat perspectief dan kan je lopen over water! Net als Petrus… maar kijk je naar de storm, de wind, de golven… dan verdrink je direct…

Soms zijn bergen heel hoog. Al snel denk je dan ik ga er maar omheen. Even een omweggetje maken, even via een andere route. Of je bent een doorzetter en je denk ik ga die berg pakken. Ik ga er dwars overheen. Maar halverwege de berg begint je lichaam en je denken te verzuren. Je geniet al lang niet meer van de uitzichten. Je hebt honger en je vergeet het doel waarmee je begonnen bent aan de klim.

Soms moet een berg gewoon wijken. Soms moet water gewoon bewandelbaar worden. Los van de storm, los van de wegen. Wijk berg, in Jezus naam! Wijk storm, wijk golven, wees stil in Jezus naam.

We zegenen je met een uitdagend 2016, een jaar van verandering, waarin je bergen zal laten wijken en stormen zal stillen omdat je gefocust bent op Jezus de Koning der Koningen.

Zijn liefde maakt ALLES mogelijk

Origineel op Facebook

 

Written by : Albert van der Heide

Wij zijn Albert en Michelle van der Heide. Al bijna 20 jaar getrouwd en vader en moeder van 4 geweldige zoons. We vinden het heerlijk om samen vol passie en enthousiasme te bewegen in het koninkrijk van God. We ervaren in onze bediening dat zoals de Bijbel het zegt: “Het koninkrijk van God niet bestaat uit woorden, maar uit kracht” hoewel we ook in woorden graag Gods liefde uitdelen.

Onze Nieuwsbrief

BLIJF OP DE HOOGTE VIA ONZE MAANDELIJKSE UPDATES

Nieuwsbrief

inschrijven bij Up2date. Onze maandelijkse nieuwsbrief met persoonlijke updates en alle events en trainingen.

Fijn als je betrokken wilt zijn!

Leave A Comment