Wat een mooie dag om eens flink geluid te maken! Want vergis je niet in het dode lichaam wat je ziet. Het is slechts schijn, een dekmantel voor de grootste undercover infiltratie ooit.

Hoe lang is het al stille zaterdag in jouw leven? Ik vierde vroeger elke zaterdag de stille zaterdag! Bij de voetbal langs de lijn, tijdens het winkelen, op de verjaardagen. Nou stil, ik had overal een mening over, maar was zo stil als het graf, wat Jezus betreft.

Stille zaterdag, maar ook maandag tot en met vrijdag. Stil als mensen Hem bespotten, stil als er om me heen werdt gehoond. Stil zelfs als mensen vraagden, jij bent toch Christen? Stil, ook als ik pijn zag, stil al wist ik uit mijn eigen leven hoe groot Zijn Liefde is.

Lees dit volledige blog op onze Facebook pagina

Written by : Albert van der Heide

Wij zijn Albert en Michelle van der Heide. Al bijna 20 jaar getrouwd en vader en moeder van 4 geweldige zoons. We vinden het heerlijk om samen vol passie en enthousiasme te bewegen in het koninkrijk van God. We ervaren in onze bediening dat zoals de Bijbel het zegt: “Het koninkrijk van God niet bestaat uit woorden, maar uit kracht” hoewel we ook in woorden graag Gods liefde uitdelen.

Onze Nieuwsbrief

BLIJF OP DE HOOGTE VIA ONZE MAANDELIJKSE UPDATES

Nieuwsbrief

inschrijven bij Up2date. Onze maandelijkse nieuwsbrief met persoonlijke updates en alle events en trainingen.

Fijn als je betrokken wilt zijn!

Leave A Comment