Er zijn samenkomsten waar je wordt beschadigd. Het is een eenvoudige maar scherpe constatering. Gebaseerd op een uitspraak van Paulus die mij nog nooit eerder was opgevallen. Een wake-up call van de apostel zelf die ziet dat een gemeente wegraakt van haar bestemming en roeping en mensen daardoor beschadigd worden.

Samenkomsten kunnen je dus beschadigen. Wie had dat nou gedacht? Ik heb dat nog nooit gehoord in kerken. Wat ik wel vaak hoorde is ‘laat de onderlinge samenkomsten niet na’. Die hoorde ik veelvuldig. Zeker toen het langzaam maar zeker rustiger werd in de kerk en de middagdienst nauwelijks meer werd bezocht.

Lees dit volledige blog op CIP.nl

Written by : Albert van der Heide

Wij zijn Albert en Michelle van der Heide. Al bijna 20 jaar getrouwd en vader en moeder van 4 geweldige zoons. We vinden het heerlijk om samen vol passie en enthousiasme te bewegen in het koninkrijk van God. We ervaren in onze bediening dat zoals de Bijbel het zegt: “Het koninkrijk van God niet bestaat uit woorden, maar uit kracht” hoewel we ook in woorden graag Gods liefde uitdelen.

Onze Nieuwsbrief

BLIJF OP DE HOOGTE VIA ONZE MAANDELIJKSE UPDATES

Nieuwsbrief

inschrijven bij Up2date. Onze maandelijkse nieuwsbrief met persoonlijke updates en alle events en trainingen.

Fijn als je betrokken wilt zijn!

Leave A Comment