Pinksteren is weer achter de rug. Heeft u een leuk weekend gehad?

Misschien bent u wel een van de duizenden die dit afgelopen weekend in aanraking zijn gekomen met de ‘Biddinghuizense beroeringen’? Of houdt u het netjes en gepast bij traditionele kerkdiensten? Misschien dan wel op de 2e pinksterdag een klein uitstapje in de natuur of met de tienduizenden de tuincentra en meubelboulevards verslaan?

Het maakt ook niet veel uit. Wat je ook hebt gedaan dit weekend, het ‘normale’ leven gaat gewoon weer door. Pinksteren is voorbij, de zomer staat voor de deur. Deadlines op het werk, drukte in het gezin, laatste loodjes van het kerkseizoen. Nog even doorpakken en dan is het vakantie. Even een paar weken rust, een paar weken vrij. Heerlijk om naar toe te leven.

Lees dit volledige blog op CIP.nl

Written by : Albert van der Heide

Wij zijn Albert en Michelle van der Heide. Al bijna 20 jaar getrouwd en vader en moeder van 4 geweldige zoons. We vinden het heerlijk om samen vol passie en enthousiasme te bewegen in het koninkrijk van God. We ervaren in onze bediening dat zoals de Bijbel het zegt: “Het koninkrijk van God niet bestaat uit woorden, maar uit kracht” hoewel we ook in woorden graag Gods liefde uitdelen.

Onze Nieuwsbrief

BLIJF OP DE HOOGTE VIA ONZE MAANDELIJKSE UPDATES

Nieuwsbrief

inschrijven bij Up2date. Onze maandelijkse nieuwsbrief met persoonlijke updates en alle events en trainingen.

Fijn als je betrokken wilt zijn!

Leave A Comment