Ik heb heel wat goden aanbeden in de reis van mijn leven. Mijn opvoeding en ontwikkeling als kind en jongvolwassene leerden mij de volgende beelden van God te geloven en aanbidden. En niet alleen de beelden die mensen van God hebben gemaakt, maar vooral ook het effect ervan op de levens die het aanbidden had grote impact. Je wordt wat je aanbidt, heb ik door de jaren geleerd.

De God van mijn kindertijd was de ‘boze God’, die alles haat wat niet volmaakt goed is. Die niet kan wachten tot Hij je eindelijk voor eeuwig kan veroordelen. Met als effect hele sombere negatieve levens vol met verdriet, angst en heel veel duistere geheimen.

Lees dit volledige blog op CIP.nl

Written by : Albert van der Heide

Wij zijn Albert en Michelle van der Heide. Al bijna 20 jaar getrouwd en vader en moeder van 4 geweldige zoons. We vinden het heerlijk om samen vol passie en enthousiasme te bewegen in het koninkrijk van God. We ervaren in onze bediening dat zoals de Bijbel het zegt: “Het koninkrijk van God niet bestaat uit woorden, maar uit kracht” hoewel we ook in woorden graag Gods liefde uitdelen.

Onze Nieuwsbrief

BLIJF OP DE HOOGTE VIA ONZE MAANDELIJKSE UPDATES

Nieuwsbrief

inschrijven bij Up2date. Onze maandelijkse nieuwsbrief met persoonlijke updates en alle events en trainingen.

Fijn als je betrokken wilt zijn!

Leave A Comment