I AM…

Geloof komt uit het gehoor zegt de Bijbel (Romeinen 10:18). Wat een verschil is er tussen wat er in de populaire muziek wordt gezegd over wie jij bent en wat God zegt wie jij bent!

Dus wat je hoor met je oren dat ga je geloven, net als dat wat je met je ogen ziet. Wat jij met je lichaam binnenlaat, bepaald dus voor een groot deel wat jij gelooft met je geest en ziel.

Als je veel onzin en nutteloze dingen in je ziel laat binnenkomen, dan raak je “full of crap”. In de maatschappij waarin je leeft komt de onzin als vanzelf in een stroom over je heen. In tegenstelling tot de goede dingen

Waar vul jij jezelf mee? Gods waarheid of de leugens van de vijand… niet vanuit de wet omdat je niet naar muziek mag luisteren ofzo… Nee, gewoon uit wijsheid, omdat je de vijand geen enkele ingang gunt in jouw leven! Niet met zijn woorden, niet met zijn leugens, niet met zijn halve waarheden!

Daarom kan het gewoon heel goed helpen om goede muziek en met Gods waarheid te luisteren om jouw denken te veranderen (Romeinen 12:2) en je bewustzijn te reinigen (Hebreeën 9:14).

Check deze I AM songteksten maar eens om het verschil te proeven!

Check deze playlist en vul je met waarheid!

 

 

 

Onze Nieuwsbrief

BLIJF OP BETROKKEN VIA ONZE MAANDELIJKSE UPDATES

Blijf Up2date. Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief met persoonlijke updates en ontwikkelingen in onze bediening.

Bedankt voor uw betrokkenheid!