God schiep de bomen en zag dat het goed was.

Ik heb op Goede Vrijdag iets gedeeld in de dienst over hoe diep ik geraakt werd, door de immense liefde van God voor ons op de derde dag van de schepping. Wat een extreme liefde die al zichtbaar wordt, nog voor wij mensen er zijn.

Want hoe extreem is liefde, wetend dat je ooit zal sterven aan een houten kruis en je er dan toch voor kiest om hout te creëren. En er zelfs ook nog bij zegt dat je het ziet en dat het goed is.

“En God zei: Laat de aarde groen doen opkomen, zaaddragend gewas, vruchtbomen, die naar hun soort vrucht dragen, waarin hun zaad is op de aarde! En het was zo. En de aarde bracht groen voort, zaaddragend gewas naar zijn soort en bomen die vrucht dragen waarin hun zaad is, naar hun soort. En God zag dat het goed was.” Genesis‬ ‭1:11-12‬

Lees dit volledige blog op onze Facebook pagina

Written by : Albert van der Heide

Wij zijn Albert en Michelle van der Heide. Al bijna 20 jaar getrouwd en vader en moeder van 4 geweldige zoons. We vinden het heerlijk om samen vol passie en enthousiasme te bewegen in het koninkrijk van God. We ervaren in onze bediening dat zoals de Bijbel het zegt: “Het koninkrijk van God niet bestaat uit woorden, maar uit kracht” hoewel we ook in woorden graag Gods liefde uitdelen.

Onze Nieuwsbrief

BLIJF OP DE HOOGTE VIA ONZE MAANDELIJKSE UPDATES

Nieuwsbrief

inschrijven bij Up2date. Onze maandelijkse nieuwsbrief met persoonlijke updates en alle events en trainingen.

Fijn als je betrokken wilt zijn!

Leave A Comment