Alvast een save the date!

We hebben een buitengewoon gave locatie, een uitdagend programma met diepgang en ongelofelijk zin in deze dag.
 
Een dag voor mannen! Mannen van Eer… men of honor. Wat betekend dat in de weerbarstige praktijk. Een dag van fun, doorbraken, relatie en echtheid. Zomaar wat kernwoorden voor deze dag: eer, moed, leven voor een hoger doel, bereid een offer te brengen, je leven te geven, standvastig te zijn, tegen de stroom of heersende orde in te gaan, leven met een erecode van binnenuit i.p.v. een opgelegde wet.
 
Geniet van elkaar, uitdagingen, lekker eten en nog meer.
Als je een Facebook account hebt, klik dan hier en daarna op ‘geïnteresseerd’ dan blijf je de komende weken automatisch op de hoogte als we meer over deze dag onthullen. Of kom gewoon nog eens terug op deze website. 
AANMELDEN IS nodig – KLIK HIER om direct aan te melden

Written by : Albert van der Heide

Wij zijn Albert en Michelle van der Heide. Al bijna 20 jaar getrouwd en vader en moeder van 4 geweldige zoons. We vinden het heerlijk om samen vol passie en enthousiasme te bewegen in het koninkrijk van God. We ervaren in onze bediening dat zoals de Bijbel het zegt: “Het koninkrijk van God niet bestaat uit woorden, maar uit kracht” hoewel we ook in woorden graag Gods liefde uitdelen.

Onze Nieuwsbrief

BLIJF OP DE HOOGTE VIA ONZE MAANDELIJKSE UPDATES

Nieuwsbrief

inschrijven bij Up2date. Onze maandelijkse nieuwsbrief met persoonlijke updates en alle events en trainingen.

Fijn als je betrokken wilt zijn!

Leave A Comment