We hebben allemaal onze reuzen te bestrijden. Afwijzing, onzekerheid, hoogmoed, onreinheid, verslaving, trots. Deze dingen kunnen als reuzen zijn die ons toebrullen dat het nooit wat zal worden met ons. Dit zijn de Goliaths in ons leven. Gewapend met Woord en Geest gaan we de strijd aan. En ze moeten wijken in Jezus’ naam.

Maar hebben we onze Goliaths verslagen dan komen er andere reuzen die ons zullen imponeren en bedreigen. En soms zijn die reuzen mensen die erg dicht bij je staan. In je familie, in je kerk, in je gezin. Ze zien er niet uit als een reus, maar ze zijn het wel. Je ziet ze ook niet als een vijand maar ze blijken het wel te zijn. De grootste reus die David in zijn leven moest verslaan was niet Goliath, maar Saul.

Lees dit volledige blog op CIP.nl

Written by : Albert van der Heide

Wij zijn Albert en Michelle van der Heide. Al bijna 20 jaar getrouwd en vader en moeder van 4 geweldige zoons. We vinden het heerlijk om samen vol passie en enthousiasme te bewegen in het koninkrijk van God. We ervaren in onze bediening dat zoals de Bijbel het zegt: “Het koninkrijk van God niet bestaat uit woorden, maar uit kracht” hoewel we ook in woorden graag Gods liefde uitdelen.

Onze Nieuwsbrief

BLIJF OP DE HOOGTE VIA ONZE MAANDELIJKSE UPDATES

Nieuwsbrief

inschrijven bij Up2date. Onze maandelijkse nieuwsbrief met persoonlijke updates en alle events en trainingen.

Fijn als je betrokken wilt zijn!

Leave A Comment