Met een huwelijk van meer dan twintig jaar en als vader van vier lieve zoons, besef ik inmiddels dat de ware leer niet bestaat. Als u het geduld heeft mij hieronder even in mijn denken te volgen, dan zal ik proberen uit te leggen wat ik daarmee bedoel.

God is Vader en heeft zich in Jezus Christus geopenbaard (Johannes 14:5-9a).  Hij heeft ons de Heilige Geest gegeven (Johannes 15:26) die neemt het uit Jezus en verkondigt het ons en leidt ons zo in de waarheid (Johannes 16:13-15). Daarnaast hebben we de Bijbel, het Woord van God. Dat Woord van God, wordt door God zelf omschreven als een dode letter. Het heeft alleen maar kracht als de Heilige Geest het levend maakt.

Lees dit volledige blog op CIP.nl

Written by : Albert van der Heide

Wij zijn Albert en Michelle van der Heide. Al bijna 20 jaar getrouwd en vader en moeder van 4 geweldige zoons. We vinden het heerlijk om samen vol passie en enthousiasme te bewegen in het koninkrijk van God. We ervaren in onze bediening dat zoals de Bijbel het zegt: “Het koninkrijk van God niet bestaat uit woorden, maar uit kracht” hoewel we ook in woorden graag Gods liefde uitdelen.

Onze Nieuwsbrief

BLIJF OP DE HOOGTE VIA ONZE MAANDELIJKSE UPDATES

Nieuwsbrief

inschrijven bij Up2date. Onze maandelijkse nieuwsbrief met persoonlijke updates en alle events en trainingen.

Fijn als je betrokken wilt zijn!

Leave A Comment