Zoals de waard is, vertrouwt hij zijn gasten. Een oud spreekwoord dat iets zegt over de manier waarop we met elkaar omgaan. En niet zomaar iets, maar iets wat ongelofelijk waar is. Je mening over en je indruk van anderen, wordt vooral erg bepaald door hoe je zelf bent.

Je leven is een soort van boemerang. Je krijgt terug wat je weggeeft. De bijbel zegt dat met de maat waarmee je meet, jou de maat genomen zal worden. En op grond van het oordeel dat je velt, zal er over jou geoordeeld worden. Wat je zaait, dat zal je ook oogsten.

De mensen om je heen weerspiegelen hoe jij bent. Als je naar een ander kijkt zie je eigenlijk een stuk van jezelf. Mooie dingen, maar ook dingen waar je liever niet mee geconfronteerd wordt. En wat doe je daar dan mee? De oplossing is eenvoudig. Kijk naar wat je in anderen ziet van jezelf en zorg dat je daarvan wordt bevrijd.

Hoe? Ik pak het meestal radicaal….

Lees het volledige bericht op de website van I AM.

Het originele bericht op Facebook.

Written by : Albert van der Heide

Wij zijn Albert en Michelle van der Heide. Al bijna 20 jaar getrouwd en vader en moeder van 4 geweldige zoons. We vinden het heerlijk om samen vol passie en enthousiasme te bewegen in het koninkrijk van God. We ervaren in onze bediening dat zoals de Bijbel het zegt: “Het koninkrijk van God niet bestaat uit woorden, maar uit kracht” hoewel we ook in woorden graag Gods liefde uitdelen.

Onze Nieuwsbrief

BLIJF OP DE HOOGTE VIA ONZE MAANDELIJKSE UPDATES

Nieuwsbrief

inschrijven bij Up2date. Onze maandelijkse nieuwsbrief met persoonlijke updates en alle events en trainingen.

Fijn als je betrokken wilt zijn!

Leave A Comment