Als je in de stad gaat winkelen, kun je ze niet missen. In iedere winkel die je binnengaat, staan ze prominent opgesteld. Twee plastic pilaren als ‘wakers der gerechtigheid’, van die opvallende alarmpoortjes! Ze stralen een ongeremd vertrouwen uit, dan niemand ongemerkt de winkel zal verlaten met goederen die niet zijn betaald.

Er is iets met die loei-boeien in combinatie met mijn vrouw.
Even tussendoor, om praatjes te voorkomen: ik heb een geweldige vrouw, die door God volledig op maat is gemaakt voor mij. Dus alles wat ik over mijn vrouw ga vertellen, moet u ook wel in dat kader zien. Even voor de zekerheid, want zij leest vast ook dit blog.

Maar laat ik niet afdwalen: mijn vrouw is geweldig en haar tas is zo mogelijk nog geweldiger. Sterker nog: de tas van mijn vrouw is werkelijk bovennatuurlijk. Alles past erin. De realiteit is zelfs, dat er ook werkelijk alles in zit. Heb je dorst? Kom er drinken uit de tas. Honger? Neem een koekje uit de tas. Zere lippen? Lippenbalsem. Lege telefoon? Paar opladers. Shirt vies? Vlekkenverwijderaar of een schoon shirt. En zo kan ik maar doorgaan. Feitelijk is het zo, dat als wij thuis iets kwijt zijn, wij het beste eerst even in die tas kunnen kijken. De tas van mijn vrouw is van buiten beperkt in omvang, maar van binnen is de tas oneindig groot.

Maar de tas heeft ook een bijzondere bijwerking…..

Lees het volledige bericht op de website van HisHealingVoice.

Het originele bericht op Facebook.

Written by : Albert van der Heide

Wij zijn Albert en Michelle van der Heide. Al bijna 20 jaar getrouwd en vader en moeder van 4 geweldige zoons. We vinden het heerlijk om samen vol passie en enthousiasme te bewegen in het koninkrijk van God. We ervaren in onze bediening dat zoals de Bijbel het zegt: “Het koninkrijk van God niet bestaat uit woorden, maar uit kracht” hoewel we ook in woorden graag Gods liefde uitdelen.

Onze Nieuwsbrief

BLIJF OP DE HOOGTE VIA ONZE MAANDELIJKSE UPDATES

Nieuwsbrief

inschrijven bij Up2date. Onze maandelijkse nieuwsbrief met persoonlijke updates en alle events en trainingen.

Fijn als je betrokken wilt zijn!

Leave A Comment